HMPK

HMPK järjestää Poker Run -tapahtuman lauantaina 12.6.2021. Ajotapahtumassa kierretään moottoripyörällä 5 eri paikkaa läpi. Jokaisesta paikasta saa yhden kortin. Kolme parasta kättä palkitaan. Lisätietoa löytyy tapahtuman FB-sivulta.

HMPK on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista moottoripyöräkerhoista. Kerhon jäsenillä on hyvät edellytykset pyörien kunnossapitoon ja viihtyisään yhdessäoloon. 190 jäsentämme ovat kaiken ikäisiä miehiä ja naisia, ajavat kaikenlaisilla moottoripyörillä ja harrastavat moottoripyöräilyä sen kaikissa muodoissa.

Kerholaisilla on käytössään Tapanilassa kerhotalo Torppa, jonka ovet ovat auki jäsenille joka torstai klo 18 – 20 ja sunnuntai klo 14 – 16. Sinne on mahdollista saada oma avain ja käydä vapaasti.

Talviaikaan kerhoilloissa pidetään mp-aiheisia luentoja, mp-tekniikkakursseja ja kuunnellaan esim. kerholaisten tai vierailijoiden matkakertomuksia. Ajokaudella osallistutaan ralleihin tai ajellaan porukalla.

HMPK on perustettu vuonna 1973. Toimintaa rahoitetaan jäsen-, avain-, kaappi- ja talvisäilytysmaksuilla sekä talkoilla järjestämiemme tapahtumien tuotoilla. Tällainen tärkeä tapahtuma on Helsinki MopoGP. Yleensä myös Helsingin kaupunki on tukenut HMPK:n toimintaa.

HMPK on Suomen Moottoriliiton ja SMOTO:n jäsen sekä mukana Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksessä ja perustajajäsenenä Helsingin Formula K Ratayhdistyksessä. HMPK on mukana Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnassa.

Kerhon yhteystiedot (linkki)

Pääkaupunkiseudun ajokelin voi tarkistaa sadetutkasta (linkki).

Tietosuojaseloste